Clarinets

Extended C#/F# and B/E key. The left hand C key is also altered to allowmore space for the C#/F# key
.
Key alterations

Under hensyntagen til de tusinder af timer, du spiller dit instrument, kan det være nyttigt at få tasterne ændret til dine individuelle behov. Bare fordi et instrument engang blev bygget som det blev gjort, betyder det ikke, at det er nødt til at forblive på den måde.
De mest almindelige scenarier er, at du har:

1. Korte fingre: Vi kan udvide eller udskifte tasterne og håndtagene. læs mere

2. Tynde fingre: Vi kan ændre ringetasterne til dækkede / plateauklapper. Dette giver dig mulighed for at placere din finger, hvor den falder. Du behøver ikke at skjule tonehullet nøjagtigt længere, og din håndposition kan forblive afslappet. Vi tilbyder også nogle begyndermodeller som standard småhåndsmodeller. læs mere

3. Lange fingre: Vi kan forkorte eller udskifte tasterne og håndtagene.

4. Handicappede fingre: Hvis du mister følelsen i fingerspidserne, har problemer med rysten eller stivheden i fingrene, kan vi ændre ringetasterne til dækkede / plateauklapper. Dette giver dig mulighed for at placere din finger, hvor den falder. Du behøver ikke at skjule tonehullet nøjagtigt længere, og din håndposition kan forblive afslappet. Dette kan gøres for individuelle taster eller hele instrumenter.

5. Manglende dele: Dette er en af ​​de mest udfordrende anmodninger og vil altid håndteres på et meget individuelt grundlag. I de fleste tilfælde er det muligt at ændre mekanismen på en sådan måde, at den stadig er i drift, hvis en del af en finger mangler eller er funktionsdygtig.

Help us to get better
Was this article helpful?


Comments, additions or questions are always welcome at: info@clarinet.dk
(C)2011 - by Lohff & Pfeiffer USA-6220 Rhode Island Ave-Riverdale Park MD 20737 - USA - Phone: (812) 340-0595 & 415 470 6879 - info@clarinet.dk